dilluns, 14 d’octubre de 2013

Mètode Picó per parlar en públic

Parlar en públic no sempre significa haver de fer un discurs davant una cinquantena de persones. Pot ser haver de presentar-nos davant d'un grup de treball, fer un discurs davant d'amics en una celebració... Si és cert, però, que tenint les eines necessàries, parlar en públic (entenent com a públic una o cent persones) pot passar de suposar una angoixa a una oportunitat per exposar el teu punt de vista o articular un bon discurs per poder explicar-nos d'una manera entenedora.

Com diu l'Alfred Picó (periodista, escriptor, professor de comunicació i autor del mètode Picó per parlar en públic), un bon discurs pot canviar la teva vida, i aquest dissabte ens explicarà com. 

L'Alfred ens ofereix un curs intensiu en el qual ens explicarà les principals tècniques i secrets del mètode, i ens ajudarà a descobrir i utilitzar els nostres punts forts per aconseguir que el fet de parlar en públic ja no ens suposi un problema.

El mètode Picó per parlar en públic ha estat publicat recentment per Angle Editorial. Podeu saber-ne més visitant la web i us convidem a veure el vídeo que l'editorial i l'Alfred van preparar per a la presentació del llibre la setmana passada. Val la pena. 

Dissabte 19 d'octubre
D'11 a 14h 
Preu: 22€Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada