Pàgines

dilluns, 19 de novembre del 2012

"Comencem"

Bé. De fet, encara no comencem, tot i que ja fa més d'un any que es va gestar aquesta aventura. Demà, però, farà dues setmanes que es van iniciar les obres. La cosa va a bon ritme i tot apunta a que es compliran les previsions. Mentrestant, anem ultimant detalls per tal que quan comencem de veritat tot quedi més o menys lligat.


D'una banda el bar i la cuina, ultimant receptes, fent els escandalls corresponents, tancant la qüestió dels proveïdors i organitzant el dia a dia. Problemes: la inexperiència davant una aventura com aquesta. Avantatges: la mania de tenir-ho tot ben quadrat, una obsessió gairebé compulsiva que ha donat com a resultat una interminable successió de fulls de càlcul, cronogrames i altres recursos tecnològics destinats a organitzar millor les coses. Ja veurem què passa el dia que obrim les portes i de quina manera ens haurem d'adaptar a la realitat.

 

D'altra banda, la sala. Esbrinar quines persones i/o col·lectius poden estar interessats en aquest espai per desenvolupar els seus projectes, ofertar i acceptar propostes per fer de la sala un espai on poder donar cabuda a una proposta cultural diversa i oberta a tothom, preparar llistes de difusió i concretar la programació que us ofertarem aquests primers mesos de vida de La Createca.


I, finalment, les xarxes socials i altres eines 2.0 per estar a l´última, o si més no, intentar-ho: Twitter, Facebook, Blogger, Pinterest, Web, Isuu, Google Places, Prezi, etc., que, qui ho diria, donen bastanta més feina de la que sembla. Esperem poder seguir el ritme, sovint massa ràpid, que marquen. Almenys provarem de mantenir-nos al dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada